برگزاری طرح گردون در دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اداری

دانشگاه سمنان میزبان دانش آموزان دبیرستان فرزانگان در روز کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی
در چارچوب طرح گردون دانشگاه سمنان، ۲۵ نفر از دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم دبیرستان دخترانه فرزانگان، در روز ۲۹ بهمن (روز کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی)، با حضور در دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اداری دانشگاه سمنان، تجربه‌ای ارزنده و جذاب در آشنایی با محیط دانشگاهی و آینده تحصیلی خود کسب کردند.
این برنامه  با معرفی دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه سمنان توسط  دکتر میثم مدرسی، دبیر اجرایی این دوره از طرح گردون دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اداری، آغاز گردید. دانش‌آموزان در ادامه از کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین منزلگاه های علمی دانشجویان بازدید کردند و با مخازن کتاب ها و سالن‌های مطالعه آشنا شدند.


در بخش بعدی این برنامه، توسط ریاست محترم دانشکده، دکتر دامغانیان، و معاونت آموزشی دانشکده، دکتر ابراهیمی، خوش‌آمد گویی شدند و توضیحاتی درباره ساختار دانشکده، رشته‌های تحصیلی، و فرصت‌های شغلی دانش آموختگان این رشته‌ها ارائه شد.

سپس دانش‌آموزان در یکی از کلاس های دایر درسی دانشجویان حضور یافته و فضای دانشجویی را از نزدیک تجربه کردند. انجام تست شخصیت‌شناسی MBTI برای دانش‌آموزان بخش بعدی برنامه ی دانشکده برای بازدیدکنندگان بود تا بتوانند با شناخت بهتری از نقاط قوت و ضعف خود، تصمیم‌گیری‌های تحصیلی و شغلیشان در آینده را تسهیل کنند. در ادامه، مشاوره‌های تخصصی درباره آینده تحصیلی و شغلی برای دانش‌آموزان ارائه شد. پایان این مراسم با  اهدای یادگاری به دانش آموزان همراه بود.


این برنامه، ضمن ایجاد فرصتی مناسب برای آشنایی دانش‌آموزان با محیط دانشگاه سمنان، نقش مهمی در الهام‌بخشی به نسل جوان برای انتخاب رشته‌های تحصیلی مناسب و نیز انتخاب هوشمندانه ای محل تحصیل دارد.

کلمات کلیدی
امین همتی
تهیه کننده:

امین همتی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *